Trustpilot

Facebook livesalg

oprettet d. under Facebook

Facebook livesalg

FACEBOOK LIVESALG - Den nye måde at shoppe på. 

 

Shiny.dk startede året med at lave det første livesalg på Facebook siden. Vi havde ingen forventninger og var i tvivl om der overhoved ville være nogen der havde lyst til at se med via Facebook. Corona gjorde det svært for de fysiske butikker at nå ud til kunderne. Og fokus og interesse på online shops blev endnu større.

 

Shiny.dk afholdte det første live salg start januar 2021. Og der var en stor interesse i at se med og få vist tøjet på af os kvinder.  De der så med var og er stadig gode til at fortælle hvad de vil se mere af og hvad der virker og ikke virker ved et livesalg. Og mange fik på denne måde shoppet nyt tøj som de havde set live.

 

Ingen filtet på et live:

Da man kører live, kan man ikke lave det om. Laver man fejl eller sker der noget ikke forventet som feks at man vælter i noget tøj ;) Så er der ikke andet for, end at grine af det og komme videre. Live salget gør også at man interagerer med flere på en gang og får feedback med det samme. Og man kan få masser af sjove kommentarer fra de søde kunder og har man været igang et stykke tid så kan man også opleve at kunderne interagerer med hinanden inde i kommentarfeltet. 

 

Livesalg kommet for at blive?

Det er det helt sikkert. Kunderne elsker den nye måde at shoppe på da det nemt og bekvemmeligt. Hos Shiny.dk forsætter vi med at køre livesalg hver torsdag aftener kl 19.30. Og har også mindre live salg kørende på vors Facebook side.

Se mere her: Shiny.dk Facebook side

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Kontakt

  • Shiny.dk
  • Sønderskovvej 1
  • 8362 Hørning
  • Denmark
  • CVR-nummer: DK41852135
  • E-mail: info@shiny.dk

  • Sitemap