Trustpilot

Handelsbetingelser

Returnering

Ønsker du at bruge din returret, klik på linket her: 

Retur til Shiny.dkHandelsbetingelser

Ved køb på shiny.dk gælder 14 dages fortrydelsesret fra ordren er gennemført. Fortrydelsesretten indenfor 14 dage gælder så længe varen er ny, har intakt emballage og alle mærker. Altså så længe vi kan sælge varen som ny til en anden kunde, vi skal modtage den inden de 14 dage er gået fra dit køb. Vi skal altid se en ordrebekræftelse eller faktura for at tage varen retur, ellers kan vi ikke finde din ordre i vores webshop system. De 14 dages returret gælder fra ordren er bestilt. Fortrydelsesretten gælder KUN varer som IKKE er taget i brug.

 

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra det tidspunkt du sender varen til vi modtager levering varen. Du skal sikre dig forsendelsen kommer direkte til vores adresse på Elgårdsmindelunde 23, 8362 Hørning. Vi modtager ikke pakker på efterkrav, eller pakker som ikke er sendt direkte til vores adresse. Det koster 49dkk at bruge retur label.

Shiny.dk 
Sønderskovvej 1
8362 Hørning
cvr 41852135
 

 

Betaling

På online shoppen, www.shiny.dk kan der betales med:
Mobile Pay check out, Dankort/Visakort, MasterCard, Visa, Visa Electron, Mobile Pay, Anyday split og Viabill. 

Der er normalt forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen. Vi har dog valgt IKKE at opkræve gebyr ved køb på www.shiny.dk.

Beløbet vil først blive hævet fra dit kort, når varerne sendes fra www.shiny.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Læs også Punkt 2. Fortrydelsesret.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi varens pris, men ikke dine tilbageleveringsomkostninger og den porto du evt. har betalt.  Du modtager dine penge retur senest 14 dage fra vi modtager varen. Af sikkerhedsmæssige årsager, tilbyder vi KUN returnering af beløbet på betalingsmiddlet/kortet, som blev brugt under købet, vi tilbyder IKKE konto overførsel.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Shiny.dk 
Sønderskovvej 1
8362 Hørning
Danmark


Hvad skal jeg sende med tilbage?

 Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, en faktura, eller som minimum dit ordrenummer.

 Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 


Porto?

Hvis du bestiller for over 350 kroner, får du gratis forsendelse med GLS til nærmeste pakkeshop.

Du har også mulighed for at benytte Postnord fri fragt over 600dkk ellers 55dkk og Dao fri fragt over 600dkk ellers 55dkk
Der er kun gratis porto i Danmark. Porto priser og forsendelselsesmetoder fremgår af mulighederne, som kommer frem når du placerer din ordre.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Vi beder dig kontakter os på info@shiny.dk for at vurdere sagen, inden du sender varen retur.

Når du handler på www.shiny.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Almindelig brugsslitage betragtes ikke som en reklamation.

 


Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor 1 månede efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Varen sendes til:

Shiny.dk 
Sønderskovvej 1
8362 Hørning
Danmark

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kunne indgå aftale med os på www.shiny.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 Navn
 Adresse
 Telefonnummer
 E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Shiny.dk/Triyah Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og ansatte for Shiny.dk/Triyah Aps har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Shiny.dk/Triyah Aps er Tanja Friedrichs

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til 
www.Shiny.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Shiny ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Shinydk ApS, Info@shiny.dk
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@shiny.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 

Kontakt

  • Shiny.dk
  • Sønderskovvej 1
  • 8362 Hørning
  • Denmark
  • CVR-nummer: DK41852135
  • E-mail: info@shiny.dk

  • Sitemap