Trustpilot

Shiny.dk er en webshop der forhandler modetøj til kvinder

 

Webshop fashion til en fair pris.

Er du til flot tøj til en overkommelig pris og vil du ikke gå på kompromis med kvalitet? Så er du havnet det helt rigtige sted! Hos Shiny.dk har vi en ambition om at blive danskernes fortrukne webshop. Vi vægter kvalitet, mode og design højt. Derfor er Shiny.dk et website der samler alt hvad den modebevidste kvinde har brug for både i hverdagen og til fest.

 

Det bedste er, at du kan handle på siden helt uden at blive ruineret – priserne er lavet til dig! Vi har varer i flere prisklasser, så vi rammer netop dit behov. Som en ekstra service har vi altid gratis fragt når du køber for blot 350 kroner – og hurtig levering.

 

Udover at have rigtig gode priser, tilbyder vi gratis gaveindpakning. Derfor er Shiny.dk det oplagte sted at købe en gave til din veninde, din kæreste eller måske din mor. Vi leverer gaven lige til hoveddøren – så bliver det ikke nemmere!

Hos
Shiny.dk vægter vi den personlige kundeservice meget højt. Det skal være en behagelig oplevelse at handle på vores hjemmeside, og vigtigst af alt, så skal det være nemt! Derfor er du altid velkommen til at sende os en mail på info@shiny.dk, hvor vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer – husk, ingen spørgsmål er for små eller store, og vi glæder os meget til at høre fra dig.


Brands hos Shiny.dk
Med efterhånden mange brands på shiny.dk er vi en stadigt voksende webshop. Vi håndplukker de bedste, lækreste og flotteste styles til vores kunder, og vi tror på, vi har noget for enhver smag. Vi bevæger os i flere forskellige prisklasser. Mærkerne du finder på vores hjemmeside er for at nævne et par stykker; A-VIEW, Love & DIvine, 
Just female, Soft Rebels, Modström, Liberte Essentiel, Pieces, Y.A.S. Pico, Smykish og mange flere -  hold øje med shoppen - der bliver i øjeblikket tilført nye brands hver måned.

 

Ejeren bag Shiny.dk

Jeg hedder Tanja. Og jeg har altid arbejdet med tøj og i tøjbranchen. Drømmen har altid været at have egen webshop og hjælpe kvinder med at finde deres nye outfit, nye sko eller accessories.

 

Jeg elsker mode og elsker at finde de bedste styles og blande brands og prisklasser. Det er min drøm at alle skal have råd til modetøj. Og råd til løbende at kunne skifte garderoben ud.

I mit lille univers er det vigtigt at det hele ikke bliver så opstillet men viser helt almindelig kvinder som du og jeg. 

Tøjet vi har er lækkert tøj fra de bedste brands - og det er tøj du kan bruge hver dag så du kan få masser af glæde af det. Og lækkert tøj behøver ikke koste en formue. Hos Shiny.dk er der råd til lækkert fashion.

 

Det betyder utroligt meget for mig at alle kunder for den bedst mulige service og oplevelse uanset om de kommer forbi webshoppen eller showroomet.

Jeg elsker at hjælpe piger og kvinder med at finde det helt rigtige outfit . Og det betyder meget for mig at man bliver glad for de styles man køber her hos Shiny.dk.

 

Facebook & Instagram live salg.

Hver tirsdag holder vi et live salg på vores facebook & Instagram side kl 19.30

Her kommer vi med styling tips, viser nyheder, gode tilbud og konkurencer.

 

Kundearrangementer.
I Shiny.dk afholder vi også kundearrangementer, hvor modeller viser kommende kollektioner frem, og du kan købe ind med rabatfordele. Arrangementerne foregår i vores showroom:


Sønderskovvej 1

8362 Hørning


Tilmeld dig vores nyhedsbrev her, optjen point og følg os på FacebookPinterest, Tik Tok, Instagram eller vores helt nye YouTube Kanal så du ikke går glip af kommende arrangementer, tips, tricks, rabatter og VIP-kundearrangementer! 


Hvis I er en gruppe piger der kunne tænke jer at shoppe med rabatfordele, kan i henvende jer på info@shiny.dk. Så arrangerer vi en hyggelig aften i samarbejde med jer i vores showroom. Det kræver dog i er mindst 6-8 personer. Skriv til os, så finder vi ud af noget sjov!

 

Send gerne en mail på info@shiny.dk for nærmere info.

 

KH Tanja

Shiny.dk her med Helle & Dorthe

Shiny.dk her med Salwa 

Team Shiny.dk - Her med Dorthe :)

 

 

Kontakt

  • Shiny.dk
  • Sønderskovvej 1
  • 8362 Hørning
  • Denmark
  • CVR-nummer: DK41852135
  • E-mail: info@shiny.dk

  • Sitemap