Trustpilot

Fashion fashion fashion

oprettet d. under Mode 2021

Fashion fashion fashion
Fashion fashion fashion
Fashion fashion fashion
Fashion fashion fashion
Fashion fashion fashion

I 2020 med corona som en alt overskyggende del af det meste af året dukkede mundbindene op i gadebilledet. Fra et nødvendigt onde til et fashion item. Når nu man alligevel skal gå med et, kan man jo lige så godt gøre det med stil 😊 Især sorte mundbind er meget populære. Og det vil de også være i starten af 2021.

 

Ternede veste, strikveste og chunky boots - var der masser af i 2020. Og har vi fået nok af det i 2021?


Nææ, vi her på Shiny.dk kan se masser af tendenser (og indkøb 😉) at strikveste og ternede veste i alle afskygninger og længder - forsætter langt ind i 2021.

 

Vi har de her fede ternede veste på lager fra Liberte Essentiel - og den stil kommer der mere af på shoppen i 2021.


De store boots er også kommet for at blive lidt længere...

Enten elsker eller hader man de chunky støvler - men vi ser at det forsætter til langt hen mod for sommeren. Og kontrasten med de store boots og den feminie kjole gør dit look meget mere rå og gennemført.


Vi sælger i øjeblikket rigtig mange af de flotte chunky støvler fra både Joia, LaBottine og Ideal Shoes - Vi får løbende nye styles på shoppen og kan shoppes her.

 

Vi har set rigtig mange forskellige afskygninger af oversize skjorter - disse 2 skjorter fra Liberte og fra Soft Rebels har vi solgt en del af - og dette vil vi også se i 2021. Desuden vil vi se mere af oversized herre-blazer med skulderpuder i - tænk tilbage til 80`erne 😉

 

Tørklæder til hovedet og gule tasker

Er noget nyt vi kommer til at se en del af i 2021. En gul taske kan pifte ethvert outfit op og bringer lidt farve ind i denne corona tid. Vi får i løbet af januar måned både smukke gule tasker og også coole tørklæder til håret. SÅ hold øje med shoppen.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Kontakt

  • Shiny.dk
  • Sønderskovvej 1
  • 8362 Hørning
  • Denmark
  • CVR-nummer: DK41852135
  • E-mail: info@shiny.dk

  • Sitemap